Auteur: erhaco

Gist kast,

Omdat we een biertje gaan brouwen tussen kerst en oud en nieuw en we de volgende batch iets groter maken, gaan we problemen krijgen met het vergisten, Dit probleem komt dat we dan niet de temperatuur kunnen houden van ongeveer 21 graden, dus ben ik bezig een vergisting kast te maken. koelkast is gekocht, Inkbird…
Read more

Een nieuw idee?

Tussen kerst en oud en nieuw gaan we weer brouwen, dit keer weer een trippel, alleen nu met sinaasappelschil, (Appeltjes van Oranje)deze wordt speciaal gebrouwen voor koningsdag,

Quadruppel Oaked

Een aantal biertjes uitgedeeld, zelf ook weer een genomen. Al met al vindt ik het een chique flesje geworden. Dit keer met echte stickers. toch mooi om te zien..

1e proef moment

Vandaag (zondag 20 juli) hebben we het eerste proef moment gehad. En ik kan wel zeggen dat het een goed winterbiertje geworden is. Wij zijn gek op Quadruppel, maar dit is wel een blijvertje, de etiketten gaan we printen en dan zeg ik “en door”

Van Sandbergh Quadruppel in de fles

De van Sandbergh Quadruppel oaked zit in de fles. 32 flesje over gehouden. Helemaal top. Nu is het wachten tot het gedronken kan worden. Over een maand of 3 is het bier drinkbaar, dus dan zitten we al weer richting de winter, precies goed want het is een serieus winterbier.

Nieuw Biertje.

De sandbergh bieren familie heeft een nieuw biertje, een heuse winter porter. lekker voor de winterdag. Speciaal gebrouwen voor erhaco techniek. Lekker technisch.

Van Sandbergh Eieren.

Naast van Sandbergh bier, en krokketten zijn er ook van Sandbergh eieren af en toe,

Knutselen

Even een avondje knutselen, knippen, plakken en genieten. Best OK gelukt.

Proef moment (Tripel 18)

Het was zo ver, Tripel 18 zit twee weken in de fles, en wat doen we dan,,, PROEVEN. Nou qua smaak is het bier goed gelukt vind ik zelf. Het enige is dat er een beetje veel alcohol in zit. Dat maakt dit tripeltje een zwaar tripeltje. Maar wel een lekker zwaar tripeltje. Dus bij…
Read more