Mijn Verhaal

Mijn naam is Roelof Hannessen, eigenaar van SandBergh Bieren

Al heel lang staat het brouwen van mijn eigen biertje op mijn verlanglijstje. nu is het zo gekomen dat ik voor vader dag een bier brouw pakket kreeg van mijn vrouw en kinderen. Helemaal top. 

Ik zo blij als een kind. Dan ging het er toch van komen. In de zomer van 2018 ben ik begonnen met het brouwen van mijn eerste blond biertje. Hoe het smaakte weet ik nog niet. Bij het schrijven van deze pagina zitten de biertjes net een week in het flesje. Over een week ga ik er een proeven. dus dan zal ik deze pagina wel gaan updaten.

(Update1 2018): Het bier smaakte verrassend goed, ik ben ook maar meteen doorgegaan met het brouwen van mijn tweede biertje, een kerst bier met foelie, om een beetje een warme smaak te krijgen. stiekem al wat geproefd met mijn vader. Het zag er al goed uit, 25 december zou het klaar moeten zijn. daarna verzinnen wat ik weer ga brouwen. Op de planning staat een 0,0 omdat mijn oudste van 14 dat wel zag zitten. weet alleen niet hoe het moet,

Update2 31-05-2019) In de planning zit nu een witbiertje die ik denk ik morgen ga brouwen, 0,0 heb ik even in de wacht gezet dat is niet zo makkelijk te maken denk ik als ik meer ervaring heb zal het er wel een keer van komen. Het zware kerst bier was niet zo goed gelukt. was nogal gewaagd om foelie mee te koken. Ook meer ervaring.